NEOMEJENO GOSTOVANJE KOT BI VEDNO MORALO BITI

GARANCIJA ZA NAJNIŽJO CENO

NAŠ CILJ JE NAJNIŽJA CENA

V primeru, da imate cenejšo ponudbo kateregakoli slovenskega konkurenta od naše za neomejeno spletno gostovanje, predložite uradno spletno stran tega ponudnika kjer je objavljena nižja cena ali uradno ponudbo/račun konkurenta in bomo obračunavanje za vas prilagodili tako, da bo bo naša cena enaka ali cenejša, če se izkaže, da nekdo ponuja enake kapacitete ali celo več kot mi za nižjo ceno od naše. TEMU MI REČEMO PRAVA GARANCIJA NAKUPA. Ta garancija velja za vedno dokler boste pri nas, kar pomeni, da vam bomo ceno znižali tudi čez nekaj mesecev ali let, če se vmes pojavi konkurenca z nižjo ceno od naše.

KDAJ LAHKO ZAVRNEMO NIŽJO CENO?
Kadarkoli lahko tudi mi odklonimo znižanje cene kljub predloženi ponudbi ali predloženemu računu ali spletni strani s cenami v kolikor bo nižja cena "sumljiva" oz. predloženih dokazov s strani naročnika ne bo mogoče verodostojno preveriti. V "sumljivih" primerih bomo sami anonimno naročili storitev pri konkurentu in če bomo prejeli enako ponudbo bo status "sumljivo" ovržen vam pa bomo znižali ceno v nasprotnem pa bomo zavrnili znižanje cene. Nižjo ceno lahko zavrnemo tudi zato, ker bi bila ekonomsko nevzdržana in bi nam povzročala poslovno škodo in bi posledično prestopili prag rentabilnosti. V primeru, da ne znižamo ceno naročnik pa kot posledico navede odpoved storitev ima naročnik pravico izkoristiti preostanek že plačane najemnine pod enakimi pogoji kot jih je imel do njegove odpovedi, kar pomeni tudi plačilo ponudbe/računa za pretekli mesec.

PA ŠE MALO VEČ RAZLAGE ZA TISTE, KI JIH ZANIMA NAŠA PONUDBA (malenkost daljše branje ampak se izplača :) )
Bistvo naše ponudbe je plačevanje po dejanski porabi za pretekli mesec. Zaradi tega se lahko zgodi, da bo primerjava cen težja med našim sistemom obračunavanja in konkurenčnim sistemom vendar na koncu bomo lahko vedno prišli do natančen primerjave in po potrebi znižali našo ceno. Za primer naj navedemo še majhne porabnike in za primer vzamimo malega naročnika, ki bo imel predstavitveno spletno stran ter kakšen mail predal in tak naročnik bo verjetno vedno lahko gostoval brez dodatnih stroškov kar v okviru naročnine in bo za 18 EUR na leto imel 3GB SSD prostora in nikoli ne bo doplačal ničesar, ker po vsej verjetnosti tudi 10GB pretoka podatkov na mesec ne bo nikoli presegel. Če recimo naš paket za neomejeno gostovanje primerjamo z nekim paketom za gostovanje, ki ima omejen disk je primerjava tudi enostavna, če imamo na voljo podatek koliko prostora naročnik zaseda in kolikšen ima pretok podatkov. Zmotno je misliti, da bo naročnik, ki ima recimo 500GB zaseden disk naredil vsaj 500GB prometa (prenos podatkov) ali še več, ker večina, ki ima veliko porabljenega diska ima to zato, ker hrani dokumente, ki so potem le kot neke vrste arhiv in ker se do vseh teh dokumentov ne dostopa vedno ima večina naših naročnikov z veliko zasedenega diska vsaj pol manj mesečnega prometa. Seveda obstajajo tudi takšni, ki naredijo precej več prometa ampak teh je dejansko zelo malo. Največ možnosti, da se doseže več pretoka podatkov je pri velikih in zelo dobro obiskanih spletnih trgovinah ampak roko na srce za nekoga, ki mu posel dobr teče v spletni trgovini je trba razmisliti o drugačenm gostovanju in ne gostovanju na strežnikih za deljena gostovanja. Pri nas imamo na voljo tudi TURBO gostovanje, ki je cenovno zelo ugodno tudi za trgovine z ogromno obiska. Naš sistem za neomejeno gostovanje pa je usmerjen tudi v pravičnost ne samo v najnižje cene. Ne zdi se nam namreč pošteno, da vsi plačajo enako po nekih paketih, če pa eni porabimo več drugi manj strežniških zmogljivosti tako, da pri nas bo večina naročnikov skoraj zagotovo na boljšem kot kje drugje, ker večina naročnikov je zmernih in naš sistem jim bo zgotovo znižal stoške oziroma vsaj preprečil plačevati več kot je treba. 

Mi svoje stališče zagovarjamo in trdimo, da je naš sistem cenejši zato, ker imamo dolgoletne izkušnje na področju spletnega gostovanja (že od leta 2003) in analizo smo naredili na podlagi dejanskih primerov iz prakse in ne kar tako. Vsak naročnik se mora zavedati, da je to naš posel in naš namen je pridobiti naročnike s katerimi bomo dolgo sodelovali na način, da boste vi zadovoljni z nami zato bomo vedno dali vse od sebe, da bo tako kot obljubljamo. Naš namen ni zavajati saj to slej, ko prej pomeni slabo voljo in več nepotrebnega dela tudi za nas, ker bo naročnik odšel drugam vmes pa bi prišli na slab glas.